Голова Кіровоградської ОДА перевірив якість ремонту в обласній лікарні (ФОТО)

Перегляди: 1548

Голова ОДА Сергій Кузьменко побував з робочим візитом в обласній лікарні сьогодні, 26 квітня.

Кузьменко ознайомився з результатами проведеного ремонту рентген-кабінету, укомплектованого сучасним обладнанням, на який з державного бюджету виділили близько 7 мільйонів гривень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Далі очільник області оглянув ургентну операційну, яка працює безперервно протягом доби. Вона потребує капітального ремонту і заміни застарілого обладнання.

Головний лікар Лариса Андреєва ознайомила голову ОДА з результатами заміни системи опалення, здійснення заходів з енергозбереження, а також з необхідністю капітального ремонту гематологічного, травматологічного і проктологічного відділень.

Що стосується гематології, то, за словами лікарів, вони хотіли б на третьому поверсі розмістити спеціальні бокси, де б онкохворі могли приймати спеціальні процедури, хіміотерапію тощо.

Торкнулися під час візиту і проблем перинатального центру, де обладнання почало давати збій. Це може негативно вплинути на перебіг пологів.

На зустрічі також був присутній начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Сергій Проненко.

У результаті огляду Сергій Кузьменко дав завдання скласти кошторисну документацію на всі згадані об’єкти.

Фото Ігоря Демчука