Правоохоронці Кіровоградщини застерегли від радянської символіки на травневі свята

Перегляди: 1027

Правоохоронці проводитимуть роз’яснювальні бесіди з громадянами, які візьмуть радянську символіку на травневі свята на Кіровоградщині.

Про це на брифінгу сьогодні, 27 квітня, повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Сергій Кондрашенко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Всі ми знаємо про закон, який забороняє використання радянської символіки. Не виключаємо, що в деяких випадках, а такі будуть, особливо, коли мова йде про людей похилого віку, громадяни можуть припускатися таких помилок», - сказав Сергій Кондрашенко.

Правоохоронець звернувся до громадян із проханням не провокувати конфлікти, не намагатися сперечатися із людьми з радянською символікою, не робити різких зауважень.

«Ми не закликаємо закривати очі на дані факти, але все ж було б правильніше, якби ви повідомили про це працівників поліції, а вони в ході роз’яснювальної бесіди вирішили ці питання», - додав Кондрашенко.