У Кропивницькому планують підвищити вартість проїзду в маршрутках

Перегляди: 1561

У Кропивницькому планують підвищити граничну вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення виконкому міської ради Кропивницького, передає кореспондент СBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Планується встановити граничну вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування Кропивницького для підприємств ПП «ОЛІКС», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», КТ «Автолегіон – Варванської Ю. В.», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В. В.», ФОП Баркар С. М.», які працюють у режимі маршрутного таксі, у розмірі 5,00 грн., для ТОВ «Кіровоград – Євро – Транс», яке працює у звичайному режимі руху, – 4,50 грн.

Вартість проїзду планують підвищити, враховуючи договори на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Кропивницькому, листи місцевих перевізників, підвищення соціальних нормативів у сфері оплати праці і цін на ринку нафтопродуктів.