Як покращити якість пасажирських перевезень у Кропивницькому? Публічна консультація у прес-центрі CBN

Перегляди: 1131

29 квітня о 13:00 приміщенні Центральноукраїнського бюро новин (вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх) відбудеться публічна консультація з зацікавленими сторонами щодо якості пасажирських перевезень у Кропивницькому.

Збільшення кількості ДТП, транспортні засоби із незадовільним технічним станом та відсутність чіткого графіку руху транспорту призводять до зменшення довіри кропивничан до влади, яка не контролює перевізників щодо якості та безпеки пасажирських перевезень. Представники громадської організації «Центр UA» спільно з місцевою владою, підприємцями, активістами та журналістами обговорять причини проблеми та шукатимуть рішення для покращення якості пасажирських перевезень в Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Питання публічної консультації:

  • У чому полягає проблема з наданням послуг пасажирських перевезень?
  • Чи в змозі місцева влада вирішити це питання?
  • Які є альтернативи вирішення питання?

Спікери:

  • Модератор - Любов Лук’янцева, координатор ГО «Центр UA» в Кіровоградській області;
  • Дмитро Вінницький, директор ТОВ «Олікс»;
  • Анатолій Стоян, регіональний координатор ВГО «Інститут Республіка».

ГО «Центр UA» запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

За додатковою інформацією звертатися до Любові Лук’янцевої - (067) 717-00-09.

Публічна консультація відбувається у рамках проекту «Програма сприяння громадській активності "Долучайся!"», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст діяльності в рамках проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.