«Олександрія» зупиняє «левів»

Перегляди: 1032

Підопічні Володимира Шарана сьогодні в матчі 29-го туру УПЛ на виїзді виграли, мабуть, найважливіший матч в боротьбі за 7-ме місце, перегравши «Карпати» - 1:2.

І цю вікторію дійсно можна назвати вольовою, адже пропустили гості гол у власні ворота вже на 4-й хвилині, коли після подачі Карраскаля з кутового відзначився Нестеров, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але олександрійці знайшли в собі сили переломити хід подій та відновили рівновагу ще до перерви. Після потужного проходу в штрафну Цурікова, м'яч відскочив до Євгена Банади, а той своїм шансом скористався на всі сто відсотків - 1:1.

А на початку другого тайму Василь Грицук вивів сам на сам з голкіпером «левів» Артема Сітала, який, як з'ясувалося згодом, забив переможний гол -1:2.

Отже саме підопічні Володимира Шарана, який, до речі, раніше тренував «Карпати», перервали чотирематчеву переможну серію львів'ян, здобувши не тільки важливу, але й принципову вікторію.

Таким чином після 29-ти турів «Олександрія» впевнено очолила таблицю другої шістки, займаючи 7-ме місце. Від найближчих конкурентів наших земляків відділяє 3 очка.