Медальна злива кропивницьких гімнастів

Перегляди: 1492

В Івано-Франківську завершився чемпіонат України зі спортивної гімнастики.

На цих представницьких змаганнях вихованець кропивницької СДЮСШО «Надія», учень тренера Юрія Давидова Микола Попов здобув срібну нагороду в багатоборстві по програмі майстрів спорту, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По програмі кандидатів у майстри спорту ще один кропивничанин Олександр Матвєєв, який тренується під керівництвом Василя Маєвського та Юрія Давидова, у багатоборстві зупинився в кроці від призового п’єдесталу, посівши четверте місце.

Також четвертою в командній першості фінішувала збірна Кіровоградської області, за яку, окрім Олександра Матвєєва та Миколи Попова, також виступали Кирило Крєпа, Євген Бобко та Максим Даценко.

Але кропивницькі гімнастки перевершили досягнення юнаків. Серед 18 збірних в командній першості саме представниці Кіровоградщини Ангеліна Дейнека, Вікторія Іваненко, Марія Доленко та Софія Матюшенко показали найкращій результат та здобули золоті нагороди.

Ще одне «золото» до нашої командної скарбнички поклала Вікторія Іваненко, яка не знала собі рівних у багатоборстві по програмі кандидатів у майстри спорту, а Ангеліна Дейнека стала бронзовим призером по програмі майстрів спорту.

По програмі 2-го розряду Софія Матюшенко була четвертою, а Марія Доленко набрала шосту суму балів за програмою 1-го розряду.

До цього успіху своїх вихованок привів тренерський колектив СДЮСШО «Надія» в складі ЗТУ Світлани Куценко, Інни Поповкіної, Андрія Берегового, Наталії Кришньої, Наталії Галімської, Геннадія Савельєва, Ірини Голдашевської та Ольги Костанді.