Лауреат «Телетріумфу» Андрій Богданович: телеведучий має бути щирим

Перегляди: 1580

Журналіст, телеведучий має бути щирим і підготовленим.

Таку думку під час прес-конференція сьогодні, 3 травня, у прес-центрі CBN озвучив лауреат «Телетріумфу» Андрій Богданович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Телеведучий – поняття дещо ширше. Він і режисером має бути хоч трохи, і оператором, і журналістом, він має розуміти, як виглядає у кадрі. Звісно, це й актор, але, якщо немає щирості – тобі не повірять і просто переключать на інший канал», - сказав Андрій Богданович.

«Для журналіста важливий бекграунд так званий, коли за певною подією автоматично спливає ланцюжок того, що було до цього. Необхідно постійно бути в контексті того, що відбувається. Але головне – "хворіти» журналістикою"», - додав медіаесперт Сергій Мамаєв.

На думку журналістів, підготовка українських спеціалістів залишає бажати кращого. Тож для людини, яка має бажання працювати у ЗМІ, дуже важливо зосередитись на саморозвитку.

Нагадаємо, ведучий програми «Тиждень. Підсумки», що виходить у Запоріжжі, Андрій Богданович став лауреатом національної телевізійної премії «Телетріумф».

Церемонія нагородження відбулася в столиці 25 квітня. Богданович став лауреатом у номінації «Ведучий/ведуча інформаційної програми (регіональний ефір)».

Його колега Сергій Мамаєв – шеф-редактор «Тижня. Підсумки».

І Богданович, і Мамаєв починали свою кар’єру в Кропивницькому (тоді ще Кіровограді).