Редактор відомого політичного ток-шоу розповів, яким хоче бачити Кропивницький

Перегляди: 1502

Медіаексперт, шеф-редактор політичного ток-шоу «Право на владу» Сергій Мамаєв сьогодні, 3 травня, під час прес-конференції у прес-центрі CBN розповів, яким хотів би бачити Кропивницький.

«Є певний образ міста, який би я хотів бачити щоразу, коли приїжджаю. Мені хотілося б, щоб він був схожий на європейське містечко. Кропивницький цього достойний, оскільки тут збереглася центральна історична частина міста», - сказав Сергій Мамаєв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На його думку, місцева влада мало уваги приділяє ремонту доріг і реформам у транспортній сфері, хоча в такому компактному місті реально зробити так, щоб весь громадський транспорт був комунальним. Для цього можна залучити кредити ЄБРР, які не так складно отримати. Крім того, у Кропивницькому варто облаштувати велодоріжки, зайнятися ремонтами водопровідних мереж, будинків. В той же час він відзначив, що в обласному центрі розвивається ресторанний бізнес, однак про цікаві кав’ярні ніхто не знає.

«Вивіски, оцей весь бруд, який висить на прекрасних кропивницьких будівлях, мене теж дуже засмучує. Ми за пластиком не бачимо, у якому красивому місті живемо. Кропивницький має бути комфортним і затишним, тоді б тут були туристи і були гроші. Варто подивитися на все це очима туристів, і відразу все стане на свої місця», - додав він.

Нагадаємо, ведучий програми «Тиждень. Підсумки», що виходить у Запоріжжі, Андрій Богданович став лауреатом національної телевізійної премії «Телетріумф».

Церемонія нагородження відбулася в столиці 25 квітня. Богданович став лауреатом у номінації «Ведучий/ведуча інформаційної програми (регіональний ефір)».

Його колега Сергій Мамаєв – шеф-редактор «Тижня. Підсумки» і ток-шоу «Право на владу» на 1+1.

І Богданович, і Мамаєв починали свою кар’єру в Кропивницькому (тоді ще Кіровограді).