Начальник поліції Кіровоградщини встановив рекорд України

Перегляди: 7484

У Кропивницькому відбулися змагання з одного з видів пауерліфтингу – жиму лежачи - серед представників силових структур.

В оргкомітеті змагань СBN повідомили, що за перемогу, крім представників Кіровоградщини, боролися атлети з Донеччини, Одеської, Тернопільської та Черкаської областей. А ще вперше свої сили на помості в спорткомплексі «Енергоспорт» спробували жінки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Та все ж головним героєм дійства став 17-річний вихованець Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» Володимир Тетюшкин.

Він виборов перше місце в своїй ваговій категорії (75 кг), і при цьому виявився наймолодшим, найлегшим за вагою та найсильнішим в абсолютному заліку. Саме Володимир Тетюшкін став володарем головного трофею кропивницьких баталій з жиму лежачи 2018 року.

Перші місця у своїх вагових категоріях також вибороли:

  • працівник роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Євген Лук’янов (категорія 82,5 кг);
  • працівник патрульної поліції Черкащини Олександр Рожило (категорія 90 кг), командир роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» – Віталій Вовк (категорія 100 кг);
  • начальник сектору реагування патрульної поліції Гайворонського відділу поліції Ігор Андріяш (категорія 100 плюс).

Головний ініціатор змагань - начальник ГУ НП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко - на власному прикладі продемонстрував, як потрібно підкорювати спортивні вершини.

2017 року результат головного поліцейського Кіровоградщини становив 215 кг. Цього року під наглядом представників Федерації пауерліфтингу України Сергій Кондрашенко зафіксував вагу в 235 кг – і це рекорд України.