Дорожні знаки в Кропивницькому «ховаються» за деревами

Перегляди: 2678

Водії не бачать дорожніх знаків за деревами, проте мають відповідати за порушення правил дорожнього руху.

Таку проблему сьогодні, 7 травня, на нараді з керівниками підприємств ЖКГ під головуванням заступник мера Кропивницького Олександра Мосіна підняв депутат облради та заступник директора КП «Електротранс» Валерій Музичук, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За експлуатацію світлофорних об'єктів і знаків відповідає підприємство «Інформ-ресурси», в той же час в його повноваження не входить «очищення» знаків від гілок дерев, які їх затуляють.

Робити «видимими» знаки не є і функцією інспекторів поліції, проте, згідно з законом, за словами Музичука, до їхніх обов'язків уходить змусити це зробити відповідальний орган.

Заступник мера дав завдання зайнятися цією проблемою, аби в наступному році питання санітарної обрізки дерев в місцях розташування знаків, вказівників, світлофорі було закрите в період з 15 листопада по 15 квітня.

А цього року «Інформ-ресурси» повинні попрацювати спільно з фахівцями «Благоустрою», аби «безпека руху була на високому рівні», зазначив Мосін.