У Кропивницькому вперше стартували обласні змагання серед ветеранів і учасників АТО (ФОТО)

Перегляди: 2073

В обласному госпіталі вперше стартували обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО «Сила життя. Спорт» сьогодні, 7 травня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники змагатимуться в армспорті, швидких шахах, дартсі, хокеї на столі. П’ята локація – на уважність – гра фрісбі.

Кількість учасників – невідома. Участь відбуватиметься за бажанням.

Змагання планують зробити щорічними.

«Ветерани й учасники АТО, звертаюся до вас: все, що ви пройшли і зробили, – це не дарма. Наші заходи проходять у єдиному пориві з обласною владою, підтримкою управлінь. Вважаю, що це гарний початок відзначення таким чином Дня Перемоги. Сьогодні не буде переможців, бо всі присутні тут – вже переможці!» – звернувся головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко.

«За дорученням голови облдержадмінітрації Сергія Кузьменка вітаю вас із Днем пам’яті і примирення. У сьогоднішніх змаганнях бажаю всім перемоги. Добра, здоров’я, затишку!» – долучився до привітань перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Нагадаємо, організатори змагань – управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, обласне фізкультурне товариство «Динамо» – за медіа-підтримки CBN.

Фото: Григорій Зуб, CBN