Спортивна спільнота Кіровоградщини відзначила День пам’яті та примирення (ФОТО)

Перегляди: 1664

Сьогодні, 8 травня, спортивна громадськість Кіровоградщини провела свої заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення людей, які стали жертвами та героями Другої світової війни.

Спочатку провідні спортсмени, тренери та керівники спортивної галузі зібралися на меморіальному кладовищі на Фортечних Валах, де поклали квіти на могили загиблих воїнів минулого і сучасності та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А згодом відбувся традиційний мітинг на стадіоні «Зірка» біля пам’ятного знаку воїнам-спортсменам Кіровоградщини, які віддали свої життя, боронячи країну від німецько-фашистських загарбників.

Зі словами подяки воїнам за можливість жити та творити під мирним небом та героям сучасності, які відстоюють незалежність України на сході країни, до присутніх звернулися заступник начальника обласного управління освіти, науки, молоді та спорту Ул’яна Соколенко та член НОК України, завідувач кафедри фізичної культури та спорту ЦНТУ Володимир Ковальов. Потім кошик з квітами до пам’ятного знаку поклали заслужений тренер України з таеквондо Ігор Зюнзя та майстер спорту України з важкої атлетики Юлія Кондратенко.