Спецпризначенці з Кропивницького переграли у футбол миколаївців (ФОТО)

Перегляди: 2312

Сьогодні, 10 травня, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» відбувся матч відкритого чемпіонату України з футболу серед Героїв АТО, в якому ФК «Кропивницький» зустрічався з миколаївською «Енергією».

Першими забили гості, скориставшись неузгодженими діями захисника та голкіпера кропивничан, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Потім господарі поля рішуче пішли вперед, створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперників і відігралися. М’яч потрапив у поперечину воріт «енергетиків» після удару нашого нападника через себе, першим на добиванні виявився капітан кропивничан Таріел Гаделія, який ударом головою вразив ціль – 1:1.

По перерві кропивничани продовжували грати активніше в нападі й провели відмінну комбінацію. Партнери вивели у штрафний майданчик майже один на один з голкіпером Дмитра Скобелєва, той не став бити сам, а зробив зрячу передачу на Ярослава Бирсу - 2:1.

Після цього вже гості проявили характер, і після подачі з кутового та влучного удару головою рахунок знову став рівним – 2:2.

Останнє слово лишилося за бійцями третього полку спецпризначення. Євген Павлов вдало зіграв на перехопленні, увірвався в штрафний, де заробив пенальті. З «точки» впевнено пробив Дмитро Скобелєв, який і встановив остаточний рахунок матчу – 3:2 на користь ФК «Кропивницький».

Нагадаємо, 20 квітня ФК «Кропивницький» розгромив на виїзді ще одну команду з Миколаєва – «Геоцинт» – 0:6.