«Олександрія» знову перемагає, а інтрига загострюється

Перегляди: 1061

© Getty Images. «Сталь Каменское» - «Александрия»

Сьогодні, в Києві, на «Оболонь – Арені» в матчі 31-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на класі переміг аутсайдерів першості – алчевську «Сталь», повідомив кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У минулому турі олександрійці, здолавши на своєму полі кропивницьку «Зірку», забезпечили собі першість у другій шістці. Та, як показав сьогоднішній матч, зупинятися на досягнутому підопічні Володимира Шарана не збиралися. Перший тайм пройшов на зустрічних курсах із небезпечними моментами біля воріт обох команд. Та відзначитися суперникам не вдалося. А по перерві гості рішуче пішли вперед, створили декілька гольових моментів і таки досягли свого. На 69-й хвилині Андрій Бацула уникнув офсайду й влучно пробив у дальній кут воріт господарів поля – 0:1. А через три хвилини, після класної передачі Сергія Старенького, Андрій Цуриков на мить випередив голкіпера кам’янців Германа Пенькова, пробивши в ближню «дев’ятку» - 0:2.

Усе що встигли до фінального свистка господарі поля - це заробити пенальті, який реалізував Мар’ян Мисак – 1:2.

І, здавалося, що саме «Сталь» залишає елітний дивізіон, а олександрійці трохи допомогли землякам – кропивничанам, які точно уникнули прямого вильоту. Але паралельно проходив поєдинок між донецьким «Олімпіком» та одеським «Чорноморцем». І тут все вирішилося на 89-й, коли одесит Сергій Люлька вразив власні ворота.

Отже, перед заключним туром, можуть видихнути з полегшенням «олімпійці», заключний матч яких із «Олександрією» перетворюється на формальність. «Зірка» ще залишає шанси уникнути перехідних матчів. Для цього потрібно, щоб самі кропивничани здолали в Одесі «Чорноморець», а «Сталь» перемогла «Карпати». В такому разі, «зіркові» фінішують 9-ми, «Сталь» і «Карпати» зіграють перехідні матчі з другою та третьою командами Першої ліги, а «Чорноморець» понижується в класі. Та все вирішиться рівно за тиждень, 19 травня.