У Кропивницькому триває Мегасвято Морозива (ФОТО)

Перегляди: 1636

Сьогодні, 20 травня, у кропивницькому Дендропарку проходить Свято Морозива від найбільшого виробника "солодкого холоду" України — компанії «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»).

Вся територія заходу умовно поділена на дві локації: атракціони і парк розваг, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організатори максимально спростили умови потрапляння на аукціони. Купивши одне будь-яке морозиво «Рудь» під час свята, гості отримують квитки. Цей квиток і є своєрідною перепусткою на активність.

Загалом заплановано близько 20 різнопланових видів розваг для учасників різного віку. Участь в активностях парку розваг є вільною від квитків та безкоштовною. Веселощі кожної локації включають конкурси та естафети, виступи та змагання тощо. При цьому учасники мають можливість отримати подарунки, призи і найсмачніше морозиво.

Свято триватиме до 17:00.

Довідка: у 2017 році свята відбулися у 12 містах України. Святковий настрій вдалося подарувати понад 90 000 гостям. Дітлахами та дорослими було з'їдено близько 10 тонн морозива.

ПАТ «Житомирський маслозавод» - лідер серед українських виробників морозива. Щоденно компанія на виробництві переробляє 300 тонн молока. За добу тут виготовляється близько 150 тонн морозива. Компанія першою серед виробників морозива в Україні пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.