Юні кропивничани вийшли в баскетбольний Фінал Чотирьох

Перегляди: 1168

У чемпіонаті Всеукраїнської юнацької ліги серед юніорів 2006 року народження відбулися матчі 3-го етапу (дивізіон Б).

Про це кореспонденту CBN повідомили в Федерації баскетбола Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зазначимо, в цьому етапі змагань брали участь 10 колективів, розподілених на дві групи.

За підсумками зіграного туру, що проходив цими вихідними у Харкові, юні вихованці Андрія Бабенка, на рік молодші за своїх суперників, здобули чотири впевнені перемоги та вийшли до фіналу всеукраїнської першості!

У першому матчі юні кропивничани здолали в Харкові спортсменів із ДЮСШ ім. О.Бєлостенного (Одеса) – 66:22. А потім підопічні Бабенка розібралися з суперниками із СДЮШОР-5 (Дніпро) – 62:25, командою «КОМЕТИ-МСК ім. А. Тузовського» (Світловодськ) – 60:38 та харківським «Політехніком-ДЮСШ-13» – 49:44.

Ще одна команда з Кіровоградщини – світловодські «КОМЕТИ-МСК» (тренер – Володимир Лисак) зупинилася за крок від Фіналу Чотирьох Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (ВЮБЛ).

Фінал чемпіонату України серед юнаків 2006 років народження відбудеться 26-27 травня у Кропивницькому!

За омріяні золоті нагороди ВЮБЛ боротимуться гравці «КДЮСШ-4-Золотой Век» (Кропивницький); «СДЮШОР-5» (4 команда) (Дніпро), «ДЮКФП-4-СІТІ» (Херсон), «Черкаські Мавпи-ОСДЮШОР» (Черкаси).

Запрошуємо усіх шанувальників баскетболу наступними вихідними, 26-27 травня, підтримати наших юних баскетболістів!