На Кіровоградщині почнуть активно ремонтувати дороги місцевого значення

Перегляди: 2958

На території Кіровоградщини розпочнеться активна фаза ремонту доріг місцевого значення.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на апаратній нараді сьогодні, 21 травня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Прошу і вимагаю негайно закінчити роботи, які стосуються експертизи й виготовлення проектно-кошторисної документації для того, щоб підрядники і ті компанії, які через систему "Прозоро" будуть вигравати тендери на ремонти місцевих доріг, могли негайно приступити до роботи, – наголосив Сергій Кузьменко і зазначив, що кошти дорожнього фонду розподілили між районами. – У кожному районі області є кошти для того, щоб ремонтувати дороги місцевого значення. Тому чекаємо на активну фазу цих робіт і продовжуємо ремонти на державних дорогах, зокрема у південному напрямку – 33 кілометри дороги " Кропивницький – Миколаїв", які проходять у нашій області».

Нагадаємо, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко перевірив, як тривають ремонтні роботи на дорозі державного значення «Полтава – Олександрія».