У Маловисківському районі з’явився сучасний майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1064

У Великій Висці Маловисківського району на території школи відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу сьогодні, 22 травня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будівництво та реалізація проекту здійснювались за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Загальна вартість об'єкту – майже півтора мільйона гривень із державного та місцевого бюджетів.

За словами голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, такі поля останнім часом в області активно будуються. Лише в Знам’янському районі торік збудували два сучасних стадіони зі штучним покриттям.

«За останні кілька років таких полів з’явилося в області близько двох десятків. Це ми робили в рамках програми "Здоров’я наших дітей". Далі нашу ініціативу підтримав Президент України, а тому в багатьох хлопців і дівчат області з’явиться таких ще близько двох десятків полів. Десять фактично готові. Таким чином діти матимуть місце для свого розвитку і здоров’я», – наголосив Сергій Кузьменко.

Після відкриття майданчика розпочався турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд.