Визначилися представники Кіровоградщини на всеукраїнському фіналі «Олімпійського лелеченяти» (ФОТО)

Перегляди: 1186

Кіровоградську область на всеукраїнському фіналі «Олімпійського лелеченяти» представлятиме команда «Чемпіон» з Олександрії.

Як повідомили СВN в обласному відділені НОК України, у змаганнях, які відбулися в Кропивницькому, взяли участь 11 команд загальноосвітніх навчальних закладів області – переможці ІІ етапу «Олімпійського лелеченяти» з сіл Дмитрівка Знам’янського району, Карлівка Соколівської ОТГ, Хмельове Маловисківського району, Покровське Кіровоградського району, Червона Кам’янка Олександрійського району, Несваткове Олександрівського району, смт Онуфріївка та міста Новомиргород, Олександрія, Бобринець і Кропивницький.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Олімпійське лелечення» - всеукраїнський дитячий спортивно-масовий захід. Ініціатор та засновник - Національний олімпійський комітет України.

За підсумками всіх конкурсів переможцем ІІІ обласного етапу змагань «Олімпійське лелеченя» – Olympic move UA - стала команда «Чемпіон» навчально-виховного комплексу «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» з Олександрії, за яку виступали Ігор Ільницький, Олександр Зубко, Артем Левченко, Даніїл Компанієць, Даніїл Бут, Герман Тараннік, Марія Царенко, Поліна Олексієнко, Катерина Малишева, Єлизавета Присягіна, Єва Лукомська й Олександра Ліонова. Саме вони тепер поїдуть на всеукраїнський фінал.

Срібні нагороди завоювала команда «Патріот» Хмелівського навчально-виховного об’єднання Маловисківського району. Бронзовим призером стала команда «Сильна країна» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Кропивницького.

Переможці й призери змагань отримали кубки, медалі й дипломи обласного відділення НОК України, а також футболки з олімпійською символікою та сувеніри від Національного олімпійського комітету.