Футбольні клуби Кіровоградщини спростовують безпідставні звинувачення у договірних матчах

Перегляди: 2070

«Олександрія», «Зірка» та «Інгулець» ніколи не брали участь у договірних матчах й вимагають пояснень та спростування неправдивої інформації.

Про це CBN заявили у клубах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 22 травня, на спеціальний прес-конференції міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оприлюднив інформацію про широкомасштабну операцію правоохоронних структур, яка направлена на боротьбу з договірними матчами в українському футболі. Зокрема, журналістам продемонстрували відео, де серед звинувачених у нечесній грі 35 футбольних клубів названі й футбольні клуби Кіровоградщини.

Як повідомили СВN керівники ФК «Олександрія», «Зірка» та «Інгулець», для них стали абсолютною несподіванкою такі абсолютно безпідставні заяви, адже жодних слідчих дій стосовно офіційних осіб клубів, футболістів та тренерів клубних команд не проводилися, й ніхто з правоохоронців до клубів з цього приводу не звертався.

У футбольних клубах Кіровоградщини висловили занепокоєння та обурення заявами, що наносять шкоду репутації та іміджу ФК «Олександрія», «Зірка» та «Інгулець». Наші клуби завжди притримувалися правил чесної гри й поважали суперників і вболівальників.

Футбольні клуби Кіровоградщини підтримують процеси, направлені на очищення українського футболу від негативних явищ, готові всіляко сприяти розслідуванню, але вимагають детальних пояснень з приводу негативної інформації та сподіваються на те, що добре ім’я професіонального футболу Кіровоградської області залишиться не заплямованим, всі звинувачення будуть зняті з відповідними вибаченнями від тих, хто зробив такі образливі та неправдиві заяви.