Депутат Кіровоградської облради від «опоблоку» склав повноваження

Перегляди: 1183

Депутат обласної ради Вартан Абрамян написав заяву про складання повноважень.

Про це йдеться у проекті рішення облради, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У документі сказано: «1. Достроково припинити повноваження депутата Кіровоградської обласної ради сьомого скликання Абрамяна Вартана Юрійовича, обраного по багатомандатному мажоритарному виборчому округу №40 від Регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок" у Кіровоградській області.

2. Внести зміни до рішення Кіровоградської обласної ради від 04 грудня 2015 року №8, а саме: виключити Абрамяна Вартана Юрійовича, обраного від Регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок" у Кіровоградській області, зі складу постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин.

3. Направити дане рішення до Кіровоградської обласної територіальної виборчої комісії для прийняття рішення про обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок" у Кіровоградській області».