Мер одного з найбільших міст Кіровоградщини «забув» повідомити про зароблений мільйон

Перегляди: 1753

Працівники Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України склали на міського голову Світловодська Валентина Козярчука протокол про адміністративне порушення, пов’язане з корупцією.

Про це пише «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Козярчук не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції, що продав за майже мільйон гривень розважальний комплекс «Бриз» у Світловодському районі.

Згідно з інформацією правоохоронців, продаж Козярчук здійснив у березні 2017 року.

Протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та матеріали справи правоохоронці вже спрямували до Світловодського міськрайонного суду для розгляду за суттю.

Нагадаємо, поліція зареєструвала заяву автора блогу «Моя Олександрія» Руслана Гаврилова в єдиному реєстрі досудових розслідувань. Міський голова Олександрії Степан Цапюк 21 грудня 2017 року придбав у приватну власність автомобіль Range Rover Sport за 2,92 мільйона гривень (близько $ 110 тисяч), що, на думку Гаврилова, не відповідає офіційним доходам мера.