Підприємство зятя Кінаха нарахувало жителям Кропивницького боргів на 60 млн

Перегляди: 802

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» провело остаточну звірку нарахувань і розрахунків за надані послуги з централізованого теплопостачання.

Про це CBN повідомили на підприємстві.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Станом на 23 травня 2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить понад 60 мільйонів гривень (для порівняння: заборгованість в аналогічному періоді 2017 року складала 48,4 мільйона).

«Для своєчасного початку опалювального сезону підприємство повинно отримати номінації на постачання природного газу і необхідною умовою для цього є досягнення рівня розрахунків споживачів на рівні 90%», - сказано, зокрема, у повідомленні.

Споживачів запрошують до абонентного відділу підприємства, щоб звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість без утримання комісійного збору.

У міжопалювальний період прийом громадян абонентний відділ здійснює у режимі повного робочого тижня за адресою: Кропивницький, вул. Гришина (Кутузова), 23/16 (другий поверх). Телефони для довідок: 56-15-02, 56-15-19.

Споживачі, які мають значну заборгованість за надані послуги централізованого теплопостачання та не можуть її погасити одразу у зв’язку з важким матеріальним становищем, можуть звернутися до підприємства з метою укладання договору реструктуризації суми заборгованості. Це дасть можливість зберегти право на отримання субсидій на послуги теплопостачання.

Нагадаємо, міськрада Кропивницького віддала комунальне підприємство «Кіровоградтепло» в оренду приватній структурі – ТОВ «ЦНТІ УНГА» (Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії) 2004 року. Міським головою тоді був Микола Чигрин.

Власник ТОВ – киянин Олександр Ковалко. Він – колишній заступник голови правління НАК «Нафтогаз України». Ковалко одружений на падчерці екс-прем’єр-міністра Анатолія Кінаха Наталії Ковалко.