На Кіровоградщині впіймали злодійку, яка промишляла крадіжками мобільних

Перегляди: 1098

43-річна жителька Світловодська знайомилася з чоловіками, розпивала з ними алкогольні напої, а потім обкрадала.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку травня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку мобільного телефону.

За цим фактом почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Як з’ясували правоохоронці, потерпілий увечері відпочивав у кафе, - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Там він познайомився з жінкою, з якою вони разом випили. Через деякий час вирішили піти до магазину за додатковою порцією алкоголю, але торговельний заклад був уже зачинений. "Подруга" повернулася до кафе, а чоловік залишився біля крамниці. Саме там його і помітила злодійка, коли вже поверталася додому. Побачивши поряд із громадянином телефон, забрала його з собою. Наступного дня жінка віднесла мобілку до знайомого у магазин. Нині викрадене вилучено».

Крім того, правоохоронці встановили причетність зловмисниці до крадіжки ще одного мобільного телефону, скоєної через кілька днів. За попередніми даними, з іншим потерпілим громадянка відпочивала у тому ж кафе. Після з’ясування всіх обставин злочину дії зловмисниці кваліфікують остаточно.