Поліція охорони Кіровоградщини закликає звертати увагу на стікери

Перегляди: 1332

Кожен громадянин, який став свідком правопорушення, або ж коли проти нього вчинюються протиправні дії, має можливість терміново викликати працівників поліції охорони, які припинять правопорушення та за гарячими слідами розкриють злочин.

Про це CBN повідомив заступник начальника управління поліції охорони в Кіровоградській області підполковник поліції В’ячеслав Хлівняк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для цього в громадських місцях на об’єктах, які знаходяться під охороною, розміщують стікери «Терміновий виклик поліції».

Щоденно в містах Кіровоградської області на цілодобове чергування заступають 12 нарядів мобільних груп затримання поліції охорони, які разом з охороною майна на об’єктах різних форм власності попереджують різноманітні правопорушення на вулицях міст.

Де встановлені кнопки «Термінового виклику поліції», можна переглянути на сайті Департаменту поліції охорони (https://www.guard.np.gov.ua/kirovogradska-oblast_1489499238).