У Кропивницькому проведуть благодійний фестиваль для дітей-сиріт

Перегляди: 948

10 вересня на території заповідника-музею «Хутір Надія» відбудеться благодійний фестиваль для дітей-сиріт «МАМА плюс Я».

Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN сьогодні, 25 травня, розповіли організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це буде справжнє свято для дітей. Конкурси, фестивалі, профорієнтаційні заходи», - сказала продюсер, директор продюсерського центру «АРТКОМБ» Ірина Ніколаєнко.

Організатори обіцяють залучити велику кількість меценатів, які допоможуть зробити дитяче свято максимально яскравим.

«Фестиваль народився 11 років тому у Дніпрі», - розповіла директорка БО «БФ "МАМА плюс Я"» Наталія Сивак. Торік захід вперше провели у Запоріжжі, фестиваль і надалі крокуватиме містами України. Кожен учасник у підсумку отримає подарунок, а переможцям дістануться найбільш цінні презенти – ноутбуки, телефони, планшети.

«Це майданчик для самореалізації дітей-сиріт, кожна дитина має можливість проявити свій талант чи то на сцені, чи то у спорті, прикладному мистецтві тощо», - сказала Наталія Сивак.

Організатори збирають дітей з усієї області. Зараз розробляється сайт фестивалю, реєструватись вже можна на сторінці заходу у Facebook. Вони запрошують до співпраці меценатів та волонтерів та відзначають, що Кіровоградщина – перший регіон, де обласна влада виявила ініціативу допомогти і підтримати фестиваль.