Жителів Кіровоградщини закликають вберегти своє майно за допомогою охоронної сигналізації

Перегляди: 798

Поліція охорони в Кіровоградській області закликає громадян вберегти своє майно за допомогою сучасних засобів охоронної сигналізації.

Про це CBN повідомив заступник начальника Управління поліції охорони в Кіровоградській області В’ячеслав Хлівняк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У період літніх відпусток багато містян від’їжджають у мандрівки та відпочинок на дачі. Нагальною проблемою у цей час стає збереження цілісності квартири та збереження майна, яке знаходиться в ній», - розповів він.

Поліція охорони в Кіровоградській області закликає громадян вберегти своє майно за допомогою сучасних засобів охоронної сигналізації. Сучасна охоронна сигналізація - це комплекс датчиків і контрольних приладів, здатних відстежити вторгнення зловмисників, пожежу, виток води і низку інших неприємностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції Кіровоградщини розповіли, як убезпечити себе від крадіїв, від’їжджаючи у відпустку

За консультацією та інформацією можна звертатися за телефонами контактно- інформаційного центру або за адресами підрозділів поліції охорони Кіровоградської області, які зазначені на сайті https://www.guard.np.gov.ua/kontakti_1423232814.

Після надходження заявки її одразу передають відповідальному інженеру, який негайно зв'яжеться з заявником і у зручний для нього прибуде за вказаною адресою. Оглянувши квартиру, фахівець надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, розробить план-схему встановлення датчиків, розповість інформацію щодо щодо вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Телефони контактно-інформаційного центру (дзвінки здійснюються згідно з тарифами операторів): 080 050 22 20, 097 050 22 20, 073 050 22 20, 099 050 22 20.