У Кропивницькому до Дня захисту дітей придумали величезну кількість заходів (ПРОГРАМА)

Перегляди: 2550

Кропивницький розпочинає святкувати День захисту дітей вже завтра, 30 травня.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 29 травня, розповів начальник управління молоді та спорту міськради Сергій Колодяжний, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Стартують вони завтра, 31 травня, о десятій ранку різноманітними спортивними заходами у школі №2. Естафету підхоплять дендропарк, де змагання в той же час відбудуться 1 - 3 червня, а також четверта школа та ПТУ№8 - там спортивні змагання пройдуть 2 червня. Також свята спорту для дітей відбудуться о 10:00 2 червня на вулиці Луганській, 24, вулиці Братиславській, 92, і 4 червня в такий же час на вулиці Сєнчева, 42.

30 травня о 16:00 на дитячому спортмайданчику біля ДЮК «Старт» на вулиці Михайлівській, 55, відбудуться спортивні змагання з міні-футболу, кросфіту, пауерліфтингу.

30 травня о 17:00 у дворі будинку за адресою Вокзальна, 33, розпочнеться ігрова програма з конкурсом малюнків на асфальті.

31 травня о 15:30 на майданчику біля ДЮК «Мрія» (вулиця Попова, 20, корпус 5) можна буде продемонструвати свою майстерність у грі в шашки, подивитись виступи спортсменів та самому взяти участь у спортивних змаганнях.

31 травня о 16:00 на майданчику біля ДЮК «Скіф», що на вулиці Жадова, 7, теж почнеться розважальна програма з різноманітними майстер-класами.

1 червня о 18:00 на майданчику біля ДЮК «Чайка» (вулиця Волкова, 26, корпус 1) відбудуться святковий концерт, флешмоб, артсалон, спортивні ігри «Веселі старти» та ще багато цікавого.

2 червня о 09:30 усі шанувальники єдиноборств зможуть спостерігати за чемпіонатом з дзюдо, який відбудеться в ДЮК «Барс» (вулиця Нижня П’ятихатська, 24).

У філіях міської централізованої бібліотечної системи 1 червня о 10.00 на дітей теж чекає низка цікавих заходів: «Дитинство – це гомін веселий усюди» (філія №8), літературний ігродром «Світлішає на світі, коли радіють діти» (центральна бібліотека), стріт-арт на асфальті крейдою «Моя Україна» (філія №5), святкова феєрія «Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти» (філія №12), читацький колаж «Усі барви дитинства. День захисту дітей» (філія №13).

1 червня на площі перед будівлею міської ради о 10:00 розпочнеться святкова програма «Ми діти твої, Україно!» з врученням відзнак переможцям міського конкурсу «Дитина року», подарунків дітям загиблих учасників АТО та «Науковий пікнік».

1 червня в парку культури та відпочинку «Ковалівський» о десятій розпочнеться ранкова руханка, за нею - флешмоб «Місто в пелюшках та святкова програма «Квітуча країна дитинства». Вона включає:

- спортивне дитяче свято (змагання з шахів, шашок, настільного хокею, дартсу, фрісбі, дуйболу, обертання обруча, стрибків на скакалці, жонглювання м’ячем та спортивна вікторина);

- туристично-краєзнавчий фестиваль «Люби і знай свій рідний край»;

- бебі-шоу «Дитинство – це гомін веселий усюди»;

- свято «Планета дитинства»;

- творчі звіти центрів позашкільної освіти;

- виставку робіт вихованців гуртків та майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

1 червня для дітей пільгових категорій з 11:30 до 13:30 в обласній філармонії триватиме концерт, о 10:00 у кінотеатрі «Портал» дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пригощатимуть морозивом і покажуть фільм. О 15:00 діти, які перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації, візьмуть участь у карамель-шоу-майстерні «Веселі карамелі», що на вулиці Дворцовій, 38.

Нагадаємо, 1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.