У Кропивницькому на тестування з іноземних мов прийшли 35 старшокласників

Перегляди: 872

У Кропивницькому в зовнішньому незалежному оцінюванні з німецької, французької та іспанської мов взяли участь 35 старшокласників.

В обласний центр приїхали майбутні випускники з Олександрії, Онуфріївського, Устинівського, Новгородківського, Кіровоградського районів, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З французької мови явка склала 100% від загальної кількості зареєстрованих, німецької – 93,9%, іспанської - 50%. Для проведення оцінювання місцева влада забезпечила безкоштовне підвезення школярів до гімназії.

1 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. Працюватиме сім пунктів тестування: п’ять у Кропивницькому, два - в Олександріїї. Для проходження ЗНО з англійської мови зареєструвалися майже 1700 учнів, які також вперше проходитимуть аудіювання.

Нагадаємо, в Кропивницькому працював один пункт тестування в гімназії №9. ЗНО з іноземної мови тривало 150 хвилин, з яких 30 – аудіювання, введене вперше в цьому році. За результатами ЗНО-2017 Кіровоградщина виявилась першою серед областей України з французької мови, а з німецької посіла п’яту сходинку.