Юні кінологи з Кіровоградщини на всеукраїнських змаганнях увійшли до трійки кращих (ФОТО)

Перегляди: 1133

Юні кінологи з Кіровоградщини на всеукраїнських змаганнях увійшли до трійки кращих із 50 інших учасників.

Про це CBN повідомили в Секторі комунікації поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіонат із багатоборства кінологів проводився 26-27 травня в Сумах та зібрав наймолодших фахівців із дресирування собак різних порід із 17 регіонів України.

Кіровоградську область представляли 11-річна Софія Таранець та 16-річна Дарина Ляшенко зі своїми вихованцями спаніелем Ірискою та біглем Арчі.

Старша з дівчаток – Дарина Ляшенко не вперше бере участь у змаганнях. Минулого року вони з Арчі вже побували на чемпіонаті і так само показали добрий результат.

11-річна Софія займається дресурою менше року. Секрет успіху у такій відповідальній справі, на її думку, криється у власній наполегливості і довірі між нею та чотирилапою подружкою – Ірискою.

Під час змагань підопічні дівчаток демонстрували навички у подоланні смуги перешкод, загального курсу дресури, захисної служби.

Нагадаємо, 27 травня на «Козачому острові» в Кропивницькому відбулася виставка-конкурс безпородних собак «Кубок Барбоса – 2018».