В Кропивницькому розпочався судовий процес за позовом нотаріуса, який допомогав рейдерам (ФОТО)

Перегляди: 2435

В обласному центрі розпочався суд, на якому приватний нотаріус Олег Задніпряний намагатиметься відновити свої права на реєстрацію угод після заборони, яку наклало міністерство юстиції.

Про це повідомляє журналіст CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Саме цей нотаріус оформляв договір дарування, за яким корпоративні права власника ТОВ «Ніва 2010» Миколи Требиненка перейшли до зареєстрованої у Белізі офшорної компанії «Фортресс оф ану Ессошиейшн ЛТД». А вже ця компанія з Белізу швидкоруч продає свої корпоративні права ТОВ «Торговий дім Дніпромет».

Нагадаємо: минулого року нові співвласники, отримавши документи з держреєстру та у супроводі приватної охоронної компанії «Борисфен» прибули у село Бережинка на територію сільськогосподарського підприємства, захоплили офіс та бухгалтерію. Селяни підтримали Миколу Требиненка, а пізніше до протистояння долучилися ветерани війни на сході на чолі із одіозним депутатом Семенченко. На території Бережинки відбулися активні сутички між ними та правоохоронцями із застосуванням спецзасобів.

Сьогоднішній суд відвідали активисти ГО «Аграрна самооборона», які протестують проти повернення нотаріусу Задніпряному права реєструвати угоди та вимагають справедливого суду.