Юні баскетболісти Кропивницького вперше виграли Фінал Чотирьох

Перегляди: 1881

Сьогодні в спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ Кропивницького завершився Фінал Чотирьох Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліни серед юнаків 2006 року народження.

Протягом двох днів найсильнішого в Дивізіоні Б виявляли команди КДЮСШ-4 -«Золотий вік» (Кропивницький), «Черкаські Мавпи», херсонська «СІТІ» та СДЮШОР-5 (Дніпро), повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Незважаючи на те, що підопічні Андрія Бабенка молодші більшості суперників на рік, господарі турніру впевнено здолали баскетболістів із Черкас у першому полуфіналі - 51:31, а в другому півфіналі дніпровці поступилися команді з Херсону.

У матчі за бронзу черкащани були сильнішими за суперників з Дніпра - 47:36. А в золотому двобої зійшлися спортсмени з Кропивницького та Херсону.

Першу чверть наші хлопці провели більш впевнено й забезпечили собі 8-ми очкову перевагу - 20:12. У другому періоді хлопці Андрія Бабенка продовжували диктувати свої умови. Тож на велику перерву суперники пішли за рахунку 31:19.

У третій десятихвилинці боротьба проходила із перемінним успіхом, але херсонцям не вдалося переломити хід подій - 42:28. Ну а заключному періоді господарі свого вже не впустили - 49:39.

По закінченні змагань переможці та призери були нагороджені медалями та кубками. Також були визначені найкращі гравці в складі кожної команди. У «Золотому Віку» - це Остап Пашалок. MVP - найбільш цінним гравцем турніру - став кропивничанин Роман Потєєв.