У Кропивницькому стартував футбольний «Кубок президента» (ФОТО)

Перегляди: 1082

Сьогодні, 1 червня, у Кропивницькому стартував традиційний юнацький футбольний турнір, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, повідомив кореспондент CBN.

Турнір проходить під патронатом президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цьогоріч за перемогу змагаються чотири команди футболістів 2006 року народження.

У першому матчі на поле вийшли кропивницька «Зірка» та гравці з ДЮСШ Ватутіно Черкаської області. Вже в дебюті матчу кропивничанин Денис Коваленко вивів господарів змагань вперед. Марк Опольський зрячим ударом із-за меж штрафної застав зненацька голкіпера суперників – 2:0.

Гості створили декілька небезпечних моментів і таки скоротили відставання до мінімуму. Невпевненими діями воротаря «зіркових» на виході скористався нападник ватутінців, який перехопив м’яч та закотив його в порожню «рамку» -2:1.

У другій 30-хвилинці «зіркові» довели свою перевагу. Спочатку Іван Порошин, як колись його знаменитий батько – відомий нападник «Зірки», зіграв холоднокровно в штрафному майданчику й закинув м’яч за «комірець» голкіперу. А згодом Денис Коваленко, який оформив дубль, та Олексій Спрингчан довели рахунок до розгромного – 5:1.

Як з’ясувалося після другого поєдинку турніру, саме підопічні Олексія Ярюхіна захопили лідерство після першого туру. Адже кропивницька «Зірка-Спартак» не змогла здолати однолітків із кременчуцького «Кременя».

Всі головні події в цьому двобої розвернулися до перерви. Гості забили першими, проте незабаром Арсен Чекляка зрівняв рахунок, а Михайло Міщенко вивів свою команду вперед.

Незадовго до перерви кременчужани відновили паритет. В другому таймі суперникам так і не вдалося забити переможний гол. Отже, нічия – 2:2.

Завтра відбудуться матчі 2-го туру, в якому дві кропивницькі «зіркові» команди зіграють між собою, і згодом сильнішого будуть визначати суперники з «Кременя» та ДЮСШ Ватутіно.

Фото П.Волошин