У Кропивницькому відбулась акція до Дня захисту дітей «Місто в пелюшках» (ФОТО)

Перегляди: 1834

Акція всеукраїнського тижневика «Украина-Центр» під назвою «Місто в пелюшках» відбулася в Кропивницькому сьогодні, 1 червня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Участь в акції взяли діти різного віку – від немовлят у візочках, наймолодшому з яких лише місяць, до школярів. Під час свята відбулися конкурси на найкраще прикрашений дитячий візочок, стильний горщик, найактивнішого татка. Для дітей виступали танцювальні колективи та зростові ляльки. Організатори акції дарували дітям приємні даруночки – іграшки, розмальовки.

За словами ініціаторки акції, заступниці головного редактора тижневика «Украина – Центр» Олени Нікітіної, акція «Кировоград в пеленках» (початкова назва – ред.) була вперше проведена ще у 2009 році і з тих пір мала лише дві перерви – 2014 та минулого року: 2014-го розпочалася війна та проведення свята скасували, а минулого року акцію не проводили у зв’язку з перейменуванням міста і, відповідно, самої акції.

Організатори запрошують приєднуватися до «Міста в пелюшках», робити фото на згадку та розширювати ідею свята від місцевих до всеукраїнських чи навіть всепланетних масштабів.