У Кропивницькому відбулось свято для дітей з районів та міст області (ФОТО)

Перегляди: 1272

Сьогодні, 1 червня, з нагоди Дня захисту дітей в обласній філармонії відбувся концерт для дітей з районів та міст області, повідомляє кореспондент CBN.

Святкову програму переглянули вихованці дитячих будинків сімейного типу, діти з прийомних сімей, діти учасників АТО, вихованці дитячого будинку «Наш дім», учні – переможці IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та ІIІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та інші.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Держава багато уваги приділяє освіті, охороні здоров’я для того, щоб вам було комфортно. З’являються нові футбольні поля, спортивні майданчики, в школах з’являються нові можливості, адже немає більшого задоволення для дорослого, ніж посмішка дитини. Ви нас надихаєте, а ми обіцяємо працювати для вашого щасливого майбутнього», - сказав у вітальному слові голова ОДА Сергій Кузьменко.

Цього дня малечу також розважали масовими іграми і танцями на площі перед будівлею філармонії. З нагоди свята майданчик прикрасили різнокольоровими вимпелами, повітряними кульками. Тут працювало декілька секторів: майстерня народних умільців, майданчики ігор народів світу та спортивних веселих стартів. І, звісно, всі діти отримали солодкі подарунки.

Організатори також створили окремий куточок «Долонька моєї мрії», де кожна дитина могла залишити на паперовій долоньці свою мрію, поклавши до великого конверту, а потім разом з іншими дітьми, відправити конверт у небо. Почесні гості теж залишили свої побажання дітям Кіровоградщини на «долоньках мрій».