У таборі «Бригантина» змагалися енергетики

Перегляди: 1940

У традиційній спартакіаді «Кіровоградобленерго» взяли участь енергетики з усіх куточків Кіровоградщини.

Як повідомили СВN у СК «Енерго-спорт» найкращих визначали в таких видах спорту: пляжний волейбол, міні-футбол, шахи, шашки, гирьовий спорт, згинання-розгинання рук в упорі лежачи, настільний теніс, підтягування, дартс, перетягування канату, легкоатлетичних естафетах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В індивідуальному заліку кращими стали: Світлана Матвєєва (шахи і шашки, команда управління), Василь Школенко (шашки, Кіровоградський міський РЕМ), Олег Редькін (шахи, Новоархангельський РЕМ), Ілля Капінус (гирьовий спорт, Кіровоградський міський РЕМ), Єлизавета Іванкова (згинання-розгинання рук в упорі лежачи, Голованівський РЕМ), Олексій Винник (підтягування, Бобринецький РЕМ), Андрій Панасюк (настільний теніс, команда управління), Ольга Сікач (настільний теніс, Бобринецький РЕМ).

У командних дисциплінах не було рівних: Вільшанський РЕМ (пляжний волейбол), Маловисківський РЕМ (дартс), Кіровоградський міський РЕМ (міні-футбол), Новоархангельський РЕМ (перетягування канату і дві естафети), Кіровоградський міський РЕМ (естафета).

Що до командних підсумків, то третіми вперше стали спортсмени Благовіщенського району електричних мереж. Срібло в активі збірної Кіровоградського МРЕМ. А переможцями обласної Спартакіади вдруге поспіль стали енергетики Новоархангельського РЕМ, які отримали перехідний чемпіонський кубок.