Кузьменко обіцяє зробити все, щоб дороги Кіровоградщини не були схожими на місячні кратери

Перегляди: 1036

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко вважає, що масштабний ремонт державних доріг та будівництво знам’янської об’їзної відкриють перед регіоном нові інвестиційні можливості.

Про це він зазначив під час офіційного введення в експлуатацію другої черги об’їзної дороги Знам'янки, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кузьменко нагадав, що на всеукраїнську аграрну виставку AgroExpo, що відбувається в обласному центрі, з’їжджаються десятки тисяч людей з усіх куточків країни та з-за кордону. Гості розповідали про свої враження не лише від виставки, а ще й доріг, які схожі на кратери Місяця. Тому область, щоб використовувати свою «унікальну можливість зібрати в центрі України бізнес», активно займається відновленням доріг як державного, так і регіонального значення.

Кузьменко переконаний, що вже цього року гості AgroExpo будуть приємно вражені дорогами і залишатимуть кошти на Кіровоградщині, інвестуючи в неї.

«Вважаю, що з новою якістю доріг у нас буде нова якість економіки», - зазначив Кузьменко.

Нагадаємо, об’їзну дорогу довкола Знам’янки протяжністю 10,8 кілометра урочисто відкрили сьогодні, 5 червня.

Будувати дорогу почали ще в 2011 році та встигли навіть запустити першу чергу – 4,4 кілометра. Потім гроші закінчилися, і будівництво почалося знову в 2017-му.

На другу чергу – 6,4 кілометра – з обласного та державного бюджетів виділили понад 141 мільйона гривень.