Кропивницькі бейсболісти невдало стартували на європейському Кубку СЕВ

Перегляди: 1040

Команда «BioTexCom – КНТУ» в першому матчі другого за значимістю європейського клубного турніру поступилася суперникам із Бельгії – 1:6, повідомляє кореспондент CBN.

В цих змаганнях беруть участь вісім команд із Чехії, України, Бельгії, Німеччини, Швейцарії, Білорусі, Хорватії та Франції, які на попередній стадії розбили на два квартети. В групі А із чемпіонами України також грають німецький та швейцарський клуби. В протиборстві наших конкурентів німецький «Кепиталз» розгромив швейцарський «Флайерс» із рахунком – 11:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Боротьба між кропивничанами та бельгійцями була більш напруженою. Наші суперники вийшли вперед у першому інінгу, а згодом збільшили свою перевагу в шостому – 2:0. Але підопічні Юрія Бойка скоротили відставання до мінімуму вже в наступній своїй атаці.

Відновити рівновагу українцям так і не вдалося. У дев’ятому заключному нападі бельгійці занесли ще чотири очки й святкували перемогу – 6:1.

Попереду в бейсболістів «BioTexCom – КНТУ» ще два поєдинки групової стадії, де буде можливість виправити своє турнірне становище. Головне завдання, яке стоїть перед нашою командою - зберегти прописку в Кубку СЕВ на наступний сезон.