На Кіровоградщині автобус зі школярами з’їхав у кювет (ФОТО, оновлено)

Перегляди: 3210

Сьогодні, 8 червня, потрапив у аварію шкільний автобус з вільшанськими старшокласниками.

Про це пише «Вільшанський вісник».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подія сталася дорогою до Кропивницького, де знаходиться пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання з географії. ЗНО розпочалося об 11:00, автобус із абітурієнтами з Вільшанки виїхав до пункту призначення о 6:00.

Під час маршруту в транспортного засобу лопнула ресора й автобус з’їхав у кювет. Пасажири залишилися живими, отримавши легкі тілесні ушкодження. Їх пересадили до іншого автобуса, жоден з абітурієнтів не відмовився через подію від ЗНО.


ОНОВЛЕНО о 15:23. Речниця ГУ Національної поліції в області Віталіна Бевзенко повідомила у Facebook: «Шановні друзі! Щодо інформації про ДТП за участі шкільного автобуса – новина не фейк, але не зовсім відповідає дійсності. По ситуації: учні старших класів із Вільшанського району справді їхали о 6 ранку на здачу ЗНО, до того ж, у супроводі поліцейських (як того і вимагає закон).

Дорогою в автобусі зламалась ресора, а тому транспортний засіб "просів". Водій зупинився, зателефонував керівнику навчального закладу. Потім пасажири дочекалися іншого автобуса, пересіли в нього та поїхали далі».