На Кіровоградщині протягом п’яти років прищепили проти сказу півтора мільйона тварин-безхатьків

Перегляди: 899

З 2012 по 2017 роки спеціалісти державних установ ветеринарної медицини в районах і містах Кіровоградської області прищепили проти сказу майже мільйон собак і понад півмільйона котів.

Про це йдеться в оприлюднених на засіданні сесії облради сьогодні, 8 червня, результатах виконання обласної програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Кіровоградської області, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, у рамках програми на придбання обладнання та автомобіля для служби з відлову бродячих тварин та утримання служби виділили у 2016 році майже 300 тисяч гривень, у 2017 році – майже мільйон гривень.

Загалом, наголошується у результатах виконання програми, це дало можливість досягти часткового врегулювання питання зменшення чисельності безпритульних тварин.

Нагадаємо, на Кіровоградщині правоохоронці відкрили три кримінальні провадження за фактами жорстокого поводження з тваринами.