На Кіровоградщині склалася загрозлива ситуація із розкраданням металу

Перегляди: 873

Ситуація, пов’язана з умисним пошкодженням та викраденням технічних засобів телекомунікацій та споруд електрозв’язку, набула в області загрозливого характеру.

Про це під час наради в облдержадміністрації повідомив начальник відділу карного розшуку головного управління Національної поліції України в області Олександр Порало, поінформували CBN у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його інформацією, станом на 1 травня працівники Нацполіції в області зафіксували 157 кримінальних правопорушень, пов’язаних із розкраданням металу.

Аби покращити ситуацію, правоохоронці вже здійснили дві профілактичні операції «Метал» та рейдові перевірки пунктів прийому металобрухту у Кропивницькому, Олександрії, Знам'янці та Світловодську.

Бобринецька, Петрівська, Новоукраїнська, Олександрійська та Світловодська райдержадміністрації спільно із представниками Нацполіції також перевірили пункти прийому металобрухту. За їх результатами, матеріали передали до районних відділів поліції.

Загалом з початку року на Кіровоградщині розкрили 43 злочини, пов'язаних із розкраданням металу.