У Добровеличківці понівечили білборд з дітьми (ФОТО)

Перегляди: 1179

У Добровеличківці невідомі на рекламному щиті замалювали фарбою обличчя дітей і залишили напис «обездолені».

Кому так «насолив» заклад і чому таким чином помстилися саме дітям, «КП» запитала у директора Катерини Ковальської.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наша спеціалізована школа-інтернат – із поглибленим вивченням інформаційних технологій. Щороку ми запрошуємо дітей на навчання. Цьогоріч розмістили борд, на якому сфотографовані наші учні. До речі, цю ідею побачили у Кропивницькому, де багато шкіл розміщують подібні рекламні щити, нам вона сподобалася, тож вирішили і ми так зробити, – розповіла директор і додала, борд виготовили за кошти вчителів. – Це наші профспілкові гроші, ми не взяли жодної копійки у батьків. Попросили у райдержадміністрації рекламну площу і ось така прикрість…»

Директорка знає, хто зіпсував зображення, але не називає винуватців. Говорить, що то на їхній совісті.

«Було б не так образливо, якби просто замалювали назву школи, куди запрошуємо дітей на навчання. А так заліпили фарбою обличчя дітей та ще й написали слово "обездолені"», – обурилася Катерина Ковальська.

Спровокувати такий ганебний вчинок могла звичайна конкуренція між навчальними закладами райцентру, припустила співрозмовниця «КП». Там їх усього три, і боротьба між ними відбувається за кожного учня.