У Новоукраїнському районі відбувся районний етап військово-патріотичної гри «Джура» (ФОТО)

Перегляди: 1245

Районний етап всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувся на території урочища Малі Байраки Комишуватської сільської ради Новоукраїнського району з 4 по 6 червня.

Про це CBN повідомили в Новоукраїнській РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Програма гри «Сокіл» («Джура») включала кілька видів змагань, а саме: «Впоряд», «Туристична смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Бівак», «Ватра «У колі друзів», звіт про доброчинні справи під гаслом «Добре діло», конкурс на кращі знання з історії українського козацтва та міфології «Відун».

Випробування проходили на витривалість та дотримання дисципліни. Учасникам доводилося проходити смугу перешкод, стріляти із пневматичної зброї, знаходити шлях і допомагати пораненим.

За результатами змагань переможцями стали:

І місце – Комишуватська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;

ІІ місце – Рівнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5;

ІІІ місце – Рівнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2.

Представники місцевої влади привітали переможців, вручили їм дипломи та цінні подарунки, а всім командам - заохочувальні призи.

Команда Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів буде захищати честь району в обласному етапі гри «Сокіл» («Джура»), який відбудеться 14-18 червня 2018 року в Світловодську.

Змагання щорічно проводяться з метою покращення роботи з військової підготовки, забезпечення єдності виховання, розвитку, сприяють формуванню у молодого покоління патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського та конституційного обов’язку.