Кропивницькі бейсболісти поступилися суперникам із БК «Мінськ»

Перегляди: 882

Вчора, 8 червня, після двох перемог поспіль на Кубку СЕВ, бейсболісти «BioTexCom-КНТУ» у стиковому матчі поступилися суперникам із БК «Мінськ», повідомляє кореспондент CBN.

Наша команда краще провела початок поєдинку, що дозволило повести в рахунку – 1:0. Але в третьому інінгу мінчанам вдалося перехопити ініціативу та здобути три «сухі» очка. Надалі підопічні Юрія Бойка кинулися наздоганяти конкурентів і в шостому періоді скоротили відставання до мінімуму – 3:2. А все в цьому напруженому двобої вирішувалося у заключному інінгу, який трохи краще провели бейсболісти зі столиці Білорусі. Отже, підсумковий рахунок – 4:6 не на нашу користь.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В цьому сезоні кропивничани в товариських турнірах декілька разів впевнено перегравали саме цей колектив, який цього разу отримав суттєве підсилення спеціально запрошеними із Росії пітчерами.

За словами наставника чемпіонів України Юрія Бойка, суддівство на Кубку СЕВ було відверто несприятливим до нашої команди. На кропивничан сьогодні очікує протиборство за 7-8 місця з хорватською «Олімпією», яка поступилася швейцарцям, що посіли четверте місце в нашій групі, з рахунком – 1:12.

Як повідомлялось, кропивницькі бейсболісти здобули другу перемогу на Кубку СЕВ.