Кропивницькі спортсмени зберегли прописку в Кубку СЕВ

Перегляди: 1284

Сьогодні, 9 червня, заключний матч турніру команди з Кропивницького із хорватською «Олімпією» був зупинений через негоду в дев’ятому інінгу, але, згідно з правилами, перемога залишилася за чемпіонами України, повідомляє кореспондент CBN.

У битві із хорватською «Олімпією» вирішувалося, хто залишиться у Кубку СЕВ. Матч можна назвати бейсбольними гойдалками, адже на початку саме «олімпійці» вийшли вперед на два очка – 2:0. У другому періоді підопічні Юрія Бойка відіграли один пункт, але вже в наступному інінгу хорвати повернули собі комфортну перевагу – 4:2. Наші хлопці не збиралися здаватися й в шостому інінгу знову одного разу «пробили» захист конкурентів – 4:3. У шостому інінгу кропивничани відновили рівновагу в рахунку. У восьмому своєму нападі українці вперше в грі вийшли вперед – 5:4. Дев’ятий заключний період очків нашим бейсболістам не приніс.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли в атаці були хорвати, матч призупинили через негоду. Поновити боротьбу арбітри так і не змогли. За бейсбольними правилами, якщо зіграно більше ніж п’ять з половиною інінгів й виникають подібні обставити, то матч вважається зіграним, а результат остаточним.

Протиборство на «виліт» кропивничани закінчили рахунком 5:4 на свою користь. Це означає, що «BioTexCom-КНТУ» зберігає прописку в Кубку СЕВ.

Як повідомлялось, кропивницькі бейсболісти поступилися суперникам із БК «Мінськ».