На нафтобазі у Кропивницькому спалахнув конфлікт (ВІДЕО)

Перегляди: 3612

Сьогодні, 10 червня, на територію нафтобази за адресою проспект Інженерів, 11-а, викликали поліцію через конфлікт щодо права власності на паливно-мастильні матеріали.

Про це CBN повідомив юрист, який представляє інтереси ТОВ «Петрол-КА», ТОВ «ЮАР», ТОВ «Марсель», Андрій Дяченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, на цій території знаходяться приміщення,  які належать ТОВ КІ «НАФТОТРАНС», ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, а також будівлі, які орендують ТОВ «Петрол-КА», ТОВ «ЮАР», ТОВ «Марсель».

ТОВ «Петрол-КА» зберігає тут паливно-мастильні матеріали на загальну суму близько 10 млн. грн. Крім того, на вказаній території зберігаються автотранспорті засоби, які належать ТОВ «Марсель».

В свою чергу, представники ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС» здійснюють протиправну діяльність по перешкоджанню доступу працівникам ТОВ «ЮАР», ТОВ «Марсель» і ТОВ «Петрол-КА» до свого майна.

«Кілька днів тому на цю територію намагалася заїхати наша фура, представники ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС» заблокували в’їзд, закрили ворота і не дали їй проїхати на територію, яка перебуває у нас в законній оренді», - сказав юрист.

Сьогодні представники ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС» підігнали свій автотранспортний засіб марки КрАЗ, причепили MAN, який стояв на прохідній, і намагалися його відтягнути. В результаті MAN зазнав механічних пошкоджень.

На місце події викликали поліцію. За словами юриста, правоохоронці не тільки не допомагали забезпечити схоронність майна, а й сприяли представникам ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС», аби вони забрали паливно-мастильні матеріали, що їм не належать. В той час, коли представникам поліції надали всі документи на право власності сировини, яка зберігається на цій території. Патрульні використовували сльозогінний газ та били людей кийками.

https://www.youtube.com/watch?v=Zhdjgx8uBPE

https://www.youtube.com/watch?v=KU__0qUbUP4