У Кропивницькому вихованці НВК №6 виграли зональний етап «Шкіряного м'яча»

Перегляди: 2003

Сьогодні, 10 червня, вихованці навчально-виховного об'єднання Кропивницького № 6 виграли зональний Всеукраїнський етап «Шкіряного м'яча», повідомляє кореспондент CBN.

За вихід до фіналу, окрім господарів, змагалися школярі з Черкаської та Миколаївської областей, переможці обласного етапу з Запорізької області на турнір не прибули.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому матчі кропивничани не залишили жодних шансів конкурентам із НАК № 2 м. Чигрина Черкаської області - 11:0. У другому поєдинку господарі змагань, яких тренують ЗТУ Вадим Бондар та Олександр Коваленко, спочатку поступалися футболістам ЗОШ Березанка Миколаївської області, але змогли не тільки відновити рівновагу, але й забезпечити собі першість у два м'ячі - 3:1.

Наші суперники змусили вболівальників кропивничан похвилюватися, коли скоротили відставання до мінімуму. Та все ж перемогу в матчі з рахунком 3:2 та в турнірі загалом здобули учні Кропивницького НВО № 6.

У заключному протиборстві турніру команди із Черкаської та Миколаївської областей розійшлися з рахунком 1:1. Футболісти з Березанки посіли друге місце, а школярі з Чигирина стали третіми. Що стосується конкурсів з елементів гри у футбол (жонглювання м'ячем, удари на дальність і точність), то тут загальну перемогу здобули представники Миколаївської області.