Кропивничани перемогли в шоу «Світами за скарбами» (ФОТО)

Перегляди: 12181

10 червня в ефірі телеканалу СТБ відбувся фінальний випуск тревел-шоу «Світами за скарбом» - переможцями першого сезону, а також володарями призу в 500 000 гривень стали друзі з Кропивницького.

Про це CBN повідомили у прес-службі СТБ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Працков - дизайнер, Олексій Козачинський - соліст Кіровоградської обласної філармонії. Заявку на кастинг в шоу подав Саша і спочатку він збирався їхати зовсім з іншою людиною. Але в підсумку команда Саші й Льоші стала кращою і серед тих, хто подавався на кастинг, і серед тих, хто в підсумку потрапив на шоу.

«Я впевнений на сто відсотків, що якби моїм компаньйоном був хтось інший, то наша команда не здобула б перемогу», - зазначив Олексій Козачинський.

Олександр Працков вважає, що перемогти їм допоміг позитивний настрій. «У нас не було мети вирвати ці гроші. Якщо інші пари вже уявляли, яку машину вони куплять в разі перемоги, то ми просто отримували задоволення від конкурсів», - сказав Олександр Працков.