У родини головного поліцейського Кіровоградщини - земля, три квартири, будинок і автопарк

Перегляди: 1192

Родина щойно призначеного головного поліцейського Кіровоградщини Романа Козьякова за 2017 рік задекларувала три земельні ділянки загальною площею 24 657 квадратних метрів, три квартири загальною площею 163,83 квадратного метру і будинок загальною площею майже 56 квадратів.

Про це пише «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роман Козьяков є власником земельної ділянки загальною площею 561 квадратний метр. Також у його власності дві квартири у столиці – на 45 квадратів. Ще одна київська квартира на 66,83 квадрата – в іпотеці і придбана у 2016 році.

Житловий будинок на майже 56 квадратів у Бориспільському районі Козьяков отримав у спадщину.

Дружина поліцейського – Людмила Козьякова – має у користуванні 24 096 квадратних метрів землі у Житомирській області, отриманих у спадщину.

Ще одна задекларована Козьяковим квартира на 52 квадрати – у Борисполі.

У власності дружини Козьякова є автомобіль Mazda CX-5, придбаний у кредит торік у січні.

Також родина отримала у спадщину Skoda Octavia Tour, Mercedes-Benz E-200 і Skoda Rapid.

За минулий рік Козьякови заробили понад 600 тисяч гривень за основним місцем роботи та ще більш як півмільйона грошових коштів у спадщину.

Банкам родина головного поліцейського області віддала торік на кредити майже 360 тисяч гривень – за квартиру і два транспортних засоби. Один із них Козьякови, вочевидь, продали, бо задекларували 400 тисяч гривень як дохід від відчуження рухомого майна.

Нагадаємо, Роман Козьяков до призначення працював заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Нинішнього очільника поліції Кіровоградщини Сергія Кондрашенка переводять у центральний апарат Національної поліції України.