Для ОСББ Кіровоградщини теплі кредити можуть стати практично безкоштовними

Перегляди: 1015

ПриватБанк пропонує ОСББ Кіровоградщини скористатися державною програмою теплих кредитів. Цього року банківська установа вже видала кредити 13 ОСББ на суму 4 мільйони гривень.

Про це на прес-конференції ПриватБанку, яка відбулася сьогодні, 13 червня, у прес-центрі CBN, розповів заступник директора Кіровоградської філії фінустанови Олексій Харін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він нагадав, що держава компенсує до 70% вартості придбаних матеріалів.

Є ще відповідна обласна програма, за якою компенсується до 30 відсотків коштів, витрачених на придбання матеріалів. Нещодавно банк отримав перший транш у 600 тисяч.

Свої програми мають Олександрія і Світловодськ.

За словами керівника з кредитних операцій ПриватБанку Яни Дейкун, клієнти мають можливість отримати компенсацію за всіма трьома програмами. Тоді фактично придбання енергозберігаючих матеріалів виходить для мешканців ОСББ майже безкоштовним.

«В нас були випадки, коли придбали матеріали на 150 тисяч, а їм повернулося 140 тисяч гривень. Уявіть собі: поставили нові двері, вікна, і за все заплатили якихось п'ять тисяч гривень. Це дуже вигідно», - зазначив Харін.